Węglowodany

Każdy posiłek ma w sobie węglowodany, co do tego nie ma żadnych sugestie. Znaczące nie jest unikanie jedzenia a określenie sobie granic i konsekwentne je przestrzeganie. Kuchnia zrobiła ogromny krok do przodu w ostatnich latach. W Polsce można spotkać co niemiara restauracji oferujących kulinaria z innych krajów. Dzięki temu człowiek nie ruszając się z rodzinnych stron może bez żadnego dylematu poznawać smaki zagranicznych sąsiadów. Ze stuprocentową pewnością w tym Wam liczy się umiar. Nie można wstając rano posiadać na celu opychanie się smakołykami, jedzenie przecież nie jest najistotniejsze, nie jest sensem życia. Nie ma człowieka który zna wszelkie smaki świata, należy być tego świadomym. Poznanie stron wymaga czasu, delektowanie się każdym kęsem daję ogromną przyjemność i wspomnienia. We wszystkim trzeba wiedzieć kiedy skończyć, w odejściu od stołu również. Niestety wielu nie potrafi określić momentu sytości. Dzieję się tak poprzez czas w jakim trwa posiłek. Zaleca się wolne jedzenie, jest to gwarancja uniknięcia nadwagi.

Zostaw odpowiedź